X

Ντέρμπι στην... κατάμεστη Τούμπα

Με γεμάτο γήπεδο, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ο "Δικέφαλος του Βορρά" υποδέχεται τους "πράσινους". Οι αποστολές των ομάδων.

Ant1news

Στραμμένα στην Τούμπα είναι σήμερα τα βλέμματα για τον ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου, κάτι που φάνηκε και από την… τρέλα τους στην διάθεση των εισιτηρίων.  Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει την νίκη για να μείνει σε απόσταση… βολής από την κορυφή, αλλά και για να ευχαριστήσει τον κόσμου του που θα δώσει για πρώτη φορά φέτος το παρών σε εντός έδρας παιχνίδι, αφού τώρα ολοκληρώθηκε η τιμωρία που του είχε επιβληθεί. 

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ μπήκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος χθες έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Εκτός ομάδας είναι όμως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που όπως είχε προαναγγελθεί δεν θα προλάβαινε για το παιχνίδι, ενώ υποβλήθηκε και σε λαπαροσκοπική επέμβαση. εκτός έμειναν, επίσης, οι Πούγγουρας, Κάτσε και Ζαμπράνο. 

Έτσι οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για το σημερινό παιχνίδι είναι οι : Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Δεληγιαννίδη, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Λημνιό, Μακ, Πρίγιοβιτς και Κουλούρη. 

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, όμως, όλοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

Μεταξύ των ευλογών του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο Κουρμπέλης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Βιγιαφάνιες, σε αντίθεση με τον Κουλιμπαλί. 

Την αποστολή του «τριφυλλιού» απαρτίζουν οι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέντο, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Λουντ, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Χίλιεμαρκ, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Τζανδάρης, Στάικος.