X

Το πλάνο Θεοδωρόπουλου για να μην πέσει ο Παναθηναϊκός στα βράχια

Ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος παρουσίασε τα σχέδιά του κατά τη συνάντηση που είχε με παλαίμαχους παίκτες του “τριφυλλιού”.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος εμφανίζεται διατεθειμένος να αναλάβει πρωτοβουλία για τη σωτηρία της “πράσινης” ΠΑΕ και το μεσημέρι συναντήθηκε με παλαίμαχους παίκτες της ομάδας (Δομάζος, Αντωνιάδης, Κωνσταντίνου, Καμάρας, Καρούλιας).

Το σχέδιο προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, την ενεργοποίηση του κόσμου του Παναθηναϊκού με στόχο να ανταποκριθούν 300 χιλιάδες φίλαθλοι, βάζοντας από 50 ευρώ ο καθένα, ώστε να συγκεντρωθούν συνολικά 15 εκ. ευρώ, με τον κ. Θεοδωρόπουλο να αναλαμβάνει εγγυητής αυτού του εγχειρήματος. Παράλληλα παλαίμαχοι παίκτες που εμπνέουν τον κόσμο θα βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους και κλειστά τα χαρτιά του στις επίσημες δηλώσεις του, λέγοντας ότι «νομίζω ότι έχει δοθεί υπερβολική σημασία σε αυτή τη συνάντηση σήμερα. Ήταν μια συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων σε μια ομάδα φίλων του Παναθηναϊκού και κάποιους παλαίμαχους με τους οποίους κουβεντιάσαμε τα προβλήματα του συλλόγου μας. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος, ούτε να σας απασχολήσουμε και να βρίσκεστε σήμερα εδώ. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι κάναμε μια ανταλλαγή απόψεων και τίποτα άλλο, μια αρχική συζήτηση. Και δεν πρέπει να δημιουργούνται κανενός είδους προσδοκίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση ή έχουμε κάποια λύση που θα την βγάλουμε αύριο το πρωί από το τσεπάκι μας».

 

Πιο αποκαλυπτικός ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης που έκανε λόγο για επιχειρηματίες-συμπαίκτες, ανάμεσα τους ο Ανδρέας Γαβριηλίδης: «Να πάρει ανάσα η ομάδα και μετά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Θα σκεφτούν τα όσα συζητήθηκαν οι τέσσερις επιχειρηματίες, γιατί υπάρχουν και συμπαίκτες. Έναν γνωρίζω, είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, πολύ δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων από την Κύπρο. Τους άλλους δεν τους γνωρίζω. Στην επόμενη συγκέντρωση θα είμαστε έτοιμοι για περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν το έχουμε φιξάρει ακόμη, αλλά νομίζω πως σε μια εβδομάδα - δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει κάποια πράγματα και θα βοηθήσει γιατί θα είναι στον βασικό άξονα. Είναι πλάνο για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στα …βράχια, στη συνέχεια μπορεί να γίνει και μόνιμη αυτή η κατάσταση».