X

Παναθηναϊκός: αρχίζει η μαζική φυγή….

Τρεις παίκτες είναι έτοιμοι να ''εγκαταλείψουν το πλοίο"…. Τα σχέδια για προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Ποιός παίκτης καταθέτει προσφυγή κατά της ομάδας.

Ant1news

Με δεδομένο ότι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού πρέπει να μειωθεί δραματικά για να μπορέσει ο σύλλογος να ανασάνει οικονομικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν τον προγραμματισμό τους για τις παραχωρήσεις παικτών.

Βέβαια από τα λεφτά των παραχωρήσεων εξετάζονται περιπτώσεις για την απόκτηση ενός φορ και ίσως ενός αμυντικού.

Πιο προχωρημένη περίπτωση πώλησης είναι αυτή του Νίκλας Χουλτ. Σύμφωνα με τη Live Sport, τις τελευταίες ημέρες ο ατζέντης του Σουηδού αριστερού μπακ, Μάρτιν Νταλίν, είναι σε επαφές με την Άντερλεχτ και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έρθει επίσημη πρόταση.

Παρότι ο Χουλτ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020, ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε ευνοϊκή διαπραγματευτική θέση, καθότι η πλευρά του παίκτη έχει δικαίωμα προσφυγής και προφανώς η ΠΑΕ δεν μπορεί να αξιώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Όσον αφορά στον Ροντρίγκο Μολέδο, Κορίνθιανς και Ντιναμό Κιέβου φαντάζουν οι επικρατέστερες να κάνουν πρόταση για τον Βραζιλιάνο στόπερ, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι αντίστοιχο και από Τουρκία.

Τέλος, σχετικά με τον Αντρές Τσάβες, παρότι ενδιαφέρθηκε η μεξικανική Πατσούκα, ο ίδιος θέλει να μείνει στην Αργεντινή και ήδη Μπελγκράνο και Ταγέρες έχουν κινητοποιηθεί. 

Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως από αυτές τις τρεις υποθέσεις θα μπουν στα ταμεία 3-4 εκ. ευρώ, που είναι αναγκαία για να βγει η χρονιά.

Την ίδια στιγμή όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Κουτρουμπής, είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, ζητώντας να του καταβληθεί το ποσό των 320.000 ευρώ που αντιστοιχεί στις απολαβές της τρέχουσας σεζόν, όπως προέβλεπε το συμβόλαιο του.

Ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει στον διεθνή αμυντικό να του καταβληθούν 120.000 ευρώ προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους, πρόταση που προφανώς δεν ικανοποιεί την πλευρά του παίκτη.