X

Σε ένα δίλεπτο “καθάρισε” το ματς ο Πανιώνιος

Οι “κυανέρυθροι” απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη.

Ant1news

Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, ο Πανιώνιος έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, καθώς επικράτησε με 2-0 για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Γεσίλ στο 77΄ και ο Χατζισαφί στο αμέσως επόμενο λεπτό πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους “κυανέρυθρους”.

Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτή ήταν ανούσια. Αντίθετα, στο β΄ μέρος το παιχνίδι έγινε καλύτερο, καθώς ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και με κινητήριο μοχλό τον Όγκμποε δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Τελικά ένα δίλεπτο αρκούσε στον Πανιώνιο για να δώσει τέλος στις όποιες “ορέξεις” των Κρητικών. Στο 77΄ ο Γεσίλ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 78΄ ο Χατζισαφί μπήκε στην περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στην εκπνοή ο Γεσίλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Μπαντής, Μπανανά, Βλάχος (67΄ Παπαγεωργίου), Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (71΄ Σαραμαντάς), Σιώπης (60΄ Γεσίλ), Μασούρας, Ντουρμισάι, Λάμπρου.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Ρούσσος, Νάστος (89΄ Φαζός), Μάνος, Παπατόλιος (67΄ Πουρτουλίδης), Όγκμποε, Κουτσιανικούλης (89΄ Πλευράκης).