X

El Clasico: Θρίαμβος για την Μπαρτσελόνα

Ντέρμπι μόνο για ένα ημίχρονο ήταν το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα. Μεγάλη νίκη για τους "μπλαουγκράνα" που προελαύνουν στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ant1news

Στους 14 βαθμούς αυξήθηκε η διαφορά της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ, μετά τη σημερινή (23/12) νίκη των Καταλανών μέσα στην Μαδρίτη με σκορ 3-0.

Για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι έφτασαν τους 45 βαθμούς (έναντι 31 της Ρεάλ) και φυσικά οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας στην Primera Division, σκόραραν οι Σουάρες (54`), Μέσι (64`-πέναλτι) και Βιδάλ (93`).  Οι γηπεδούχοι από το 63` αγωνίζονταν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καρβαχάλ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία η "Μπάρτσα" έφτασε τις 3 σερί νίκες στο "Santiago Bernabéu" για το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς πέρσι είχε επικρατήσει 3-2 και πρόπερσι 4-0.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη νίκη του Ερνέστο Βαλβέρδε επί της Ρεάλ ως προπονητής της Μπαρτσελόνα σε επίσημο ματς, καθώς στην αρχή της σεζόν είχε δύο ήττες για το super cup.

 

Οι συνθέσεις:  

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο (72` Ασένσιο), Κόβατσιτς (72` Μπέιλ), Κρόος, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπενζεμά (66` Νάτσο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (91` Βιδάλ), Βερμάλεν, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα (77` Σεμέντο), Ράκιτιτς, Παουλίνιο (84` Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες.