X

“Σαρωτική” η Σίτι, “σκόνταψε” στο 94΄ η Γιουνάιτεντ

Το ρεκόρ του Αγκούερο και το εκπληκτικό σερί νικών για τους «πολίτες». Η «γκρίνια» στην ομάδα του Μουρίνιο.

Ant1news

 Πως να μην απονέμει τα εύσημα ο Πεπ Γκουαρντιόλα στους παίκτες της Σίτι; Με τον Κουν Αγκουέρο να ρίχνει την πρώτη μαχαιριά στην Μπόρνμουθ, οι «πολίτες» έφτασαν τις 17 σερί νίκες και όσο και να τρέξουν οι διώκτες τους, δύσκολα θα τους προλάβουν.

Στο 53’ οι Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο και Στέρλινγκ έκρυψαν τη μπάλα, με το νεαρό Άγγλο να την εμφανίζει στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς σε ένα γκολ για φίλημα.

Μικρός το δέμας μεν, «κεφαλοσφαιριστής ολκής» δε ο Κουν Αγκουέρο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 100 γκολ στο Έιτιχαντ πριν ο Ντανίλο σκορπίσει στους τέσσερις ανέμους την Μπόρνμουθ και η Σίτι πετάξει στο +13 από την Γιουνάιτεντ.

Ηττα στο 94΄ για την Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο άντρο της Λέστερ, με τον Βάρντι να βροντοφωνάζει "παρών" με το 50ο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Οι «μπέμπηδες» ευτύχησαν να οιστρηλατούνται από τον απαράμιλλο Χουάν Μάτα. Το «μαγικό» αριστερό πόδι του Ισπανού έφερε τούμπα το ματς. Όμως η Γιουνάιτεντ συνέχισε να παίζει με τη φωτιά και εν τέλει κάηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μαγκουάιρ να ντύνεται «Άγιος Βασίλης» και να χαρίζει έναν ανέλπιστο βαθμό στις αλεπούδες.

Κεντρικός αμυντικός ήταν και ο χρυσός σκόρερ στο μεγάλο ντέρμπι του Καμπιονάτο. Ο λόγος για τον Μαροκινό Μεχντί Μπενάτια, που πυροβόλησε την Ρόμα και επέτρεψε στην Γιουβέντους να μείνει στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι.​