X

Γέμισε πρόβατα το νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης (βίντεο)

Ο πρόεδρος των «ροχιμπκλάνκος», Ενρίκ Θερέθο, αδυνατούσε να πιστέψει ότι ένας βοσκός θέλησε να πάει για βοσκή τα πρόβατά του εντός του γηπέδου!

Ant1news

Μπορεί οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης να γεμίζουν ασφυκτικά με κάθε ευκαιρία το γήπεδο της ομάδας τους και να τα "έχουν δει όλα" μέχρι σήμερα στα δυνατά ματς των «ροχιμπκλάνκος», σίγουρα όμως δεν είχαν δει ποτέ ξανά πρόβατα εντός αγωνιστικού χώρου.

Φυσικά, ούτε ο πρόεδρος της ομάδας, Ενρίκ Θερέθο, μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι ένας βοσκός, οπαδός της Ατλέτικο, θα ήθελε να πάει εκεί τα ζωντανά του για βοσκή. Κι όμως και το είδε και το έζησε!

Όπως ήταν φυσικό, ο Θερέθο αντέδρασε, με ευγενικό μεν τρόπο, αλλά αντέδρασε! Ζήτησε από τον φαν βοσκό να απομακρυνθεί από το χώρο και να ξεχάσει την ιδέα της βοσκής του χορταριού του «Wanda Metropolitano».

Τότε όμως αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό: Το τηλεοπτικό δίκτυο TVE ετοίμασε μια απίστευτη φάρσα στον πρόεδρο των «ροχιμπκλάνκος» με αφορμή την Ημέρα των Αγίων Αθώων στην Ισπανία, που είναι κάτι σαν τη δική μας Πρωταπριλιά.

Η απολαυστική αντίδραση του Ενρίκ Θερέθο απαθανατίστηκε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε το: