X

Χατζισαφί: Αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο και…κατηφορίζει προς τον Πειραιά

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα είναι ο διεθνής αμυντικός από το Ιράν, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στου Ρέντη.

Ant1news

Η ανακοίνωση απομένει πια για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Εσάν Χατζισαφί από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό, που θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση του πρωταθλητή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η απόκτηση του Ιρανού διεθνή αμυντικού επιβεβαιώνεται από την πειραϊκή ομάδα αλλά και από τα γεγονότα, αφού χθες το απόγευμα (29/12) ο Χατζισαφί αποχαιρέτησε τους «κυανέρυθρους».

Παράλληλα, ο ίδιος βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Ο Ιρανός μπακ είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με το προπονητικό τιμ αλλά και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Χατζισαφί έχει δώσει από χθες τα χέρια με τον Ολυμπιακό, η διοίκηση του οποίου ωστόσο δεν έχει επισημοποιήσει τη συνεργασία των δύο πλευρών, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα ο παίκτης δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, απέναντι στην ΑΕΛ στην Λάρισα.

Στη φετινή Super League ο Ασιάτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε βασικός στους 14 από τους 15 αγώνες του πρώτου γύρου (δεν έπαιξε μόνο εναντίον της Λαμίας) και αντικαταστάθηκε μόλις σε έναν, εκείνον με τον Πλατανιά όταν έγινε αλλαγή στο 80ό λεπτό.