X

Ζήτησε το πρωτάθλημα ο Λεμονής!

Συγκινητικό ήταν το «αντίο» του Τάκη Λεμονή στους «κόκκινους», με τον «πιστό στρατιώτη» του Ολυμπιακού να ζητά το πρωτάθλημα

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Οι «τίτλοι τέλους» της τέταρτης θητείας του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέντη. Παρά την πικρία του, ο 57χρονος έδειξε ότι πάνω από όλους και όλα βάζει την ομάδα της καρδιάς του, αποχαιρετώντας δια χειραψίας όλους τους παίκτες. 

Εμφανώς συγκινημένος ο «Sir Takis» ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» την κατάκτηση του τίτλου: «Σας ευχαριστώ για όλα. Ημουν στην ομάδα 100 μέρες. Όταν ήρθα η ομάδα όταν ήταν στην 5η θέση του πρωταθλήματος και τώρα είναι πρώτη. Θέλω και τον Μάο να είναι και πάλι εκεί, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία που είχαμε, καλή επιτυχία σε όλους».  

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε: «Ο Τάκης είναι πάντα κοντά μας, είναι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη ψυχή για τον Ολυμπιακό αυτός ο άνθρωπος. Θέλω και μπροστά σας να πω ότι ως Ολυμπιακός θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε».  

Ο Τάκης Λεμονής ήταν, είναι και θα παραμείνει αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού, την οποία θα υπηρετεί από το μετερίζι του.​