X

Νίκη με ανατροπή για τον Πανιώνιο

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Νεοσμυρνιώτες πήραν, εντός έδρας, την νίκη από την Κέρκυρα.

Ant1news

Με το δεξί έκανε ο Πανιώνιος το «ποδαρικό» τη νέα χρονιά, καθώς νίκησε, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, την Κέρκυρα με 3-1 στη Νέα Σμύρνη, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Στο 37' η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία της, όταν ο Μασούρας έβγαλε τετ-α-τετ τον Λάμπρου, αυτός προσπάθησε να περάσει τον Κουτζαβασίλη, αλλά ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας μπλόκαρε την μπάλα.

Η Κέρκυρα, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της, άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό με τον Επστάιν, αλλά στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν. 

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στην πρώτη φάση του, με τον Μασούρα, ο οποίος με διαδοχικές προσποιήσεις άδειασε τρεις αμυντικούς και με πλασέ ισοφάρισε έκανε το 1-1.

Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 53' έκαναν την ανατροπή, όταν μετά απο σέντρα του Σαραμαντά, η μπάλα έφτασε στον Λάμπρου, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1. Το 3-1 έγινε στο 78΄, όταν ο Μασούρας έκανε την παράλληλη σέντρα, με τον Παπαγεωργίου στην πρώτη του επαφή, αφού μόλις είχε γίνει αλλαγή, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κόρμπο, Ντουρμισάι - Επστάιν, Κρητικό, Γκράσι, Γεωργίου.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46' Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83' Πινιώτης).

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης (55' Μπάουμαν), Γκράσι, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (67' Κόντος), Σιόντης, Έπσταϊν, Παμλίδης (75' Ζορμπάς).