X

“Έλαμψε” η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Συνέτριψε τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ, με κορυφαίο πρωταγωνιστή τον Μπακασέτα.

Ant1news

Οι πολλές απουσίες δεν επηρέασαν την απόδοση της ΑΕΚ η οποία επικράτησε 4-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 16η αγωνιστική της Super League κι έπιασε στην πρώτη θέση τον ΠΑΟΚ με 34 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να έχει 32 και ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με την Λάρισα.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός γνώρισε την 7η ήττα για φέτος, που τον έχει φέρει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Σκόρερ της «Ένωσης» ο Μπακασέτας στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, ο Χριστοδουλόπουλος στο 36΄ με πέναλτι, ο Αραούχο στο 45+1 με σουτ όπως και ο Λόπες στο 61΄. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 68΄ με πέναλτι του Μοράρ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε  την ομάδα του με μοναδικό στόχο τη νίκη αν και δεν είχε στη διάθεσή του τους Σιμόες, Βράνιες, Τσόσιτς και Μοράν, όπως φυσικά και τους Μάνταλο, Γιόχανσον. Από την πλευρά του ο Μάκης Χάβος κατέβασε την ομάδα του με στόχο να πάρει ότι καλύτερο από τον αγώνα, αφού με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας (69΄ Μαρινάκης), Λουίς Ρόσα  (46΄ Κλέζιο), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Ρόσα (60΄ Τσοκάνης), Ντίας, Μοράρ. 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι,  Γκάλο, Κονέ, Μπακασέτας (52΄ Μασούντ),  Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (60΄  Λόπες), Αραούχο (71΄ Γιακουμάκης), Λιβάγια.