X

Νίκησε με “εκτελεστή” τον Τζούρτζεβιτς ο Ολυμπιακός

Το ντεμπούτο των Γκαρθία και Μιραλάς, επισκίασε τη νίκη επί του Πλατανιά και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ant1news

Εξαρχής διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, μιας και οι "ερυθρόλευκοι" είχαν φύγει με το διπλό (2-0) από το πρώτο ματς στην Κρήτη. Επομένως ο Όσκαρ Γκαρσία στο ντεμπούτο του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο είχε... εύκολο έργο, ενώ έδωσε και την ευκαιρία σε αρκετά νέα πρόσωπα να αγωνιστούν.

Ανάμεσά τους και οι Μιραλάς και Χατζισαφί που έκαναν το ντεμπούτο τους με την "ερυθρόλευκη" φανέλα (ο πρώτος έκανε το ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του). Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο Βέλγο που κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα αποθεωνόταν από τους φίλους του Ολυμπιακού, όμως ο MVP ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος με δύο δικά του γκολ συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη (2-0).

Μάλιστα, είδαμε και τον Χουτεσιώτη να φοράει το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού, μια απόφαση του νέου κόουτς που... συζητήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Μπούντνικ στις καθυστερήσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Μαρτίνς, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Σεμπά, Μιραλάς, Τζούρτζεβιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Μαλσά, Στόιτσεφ, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ζίκο, Πατράλης, Πριντέτα, Ουές, Καρυπίδης, Πετρόπουλος.