X

Πνευμονική εμβολή ο Καρέλης

Τι έδειξαν οι εξετάσεις για τον Έλληνα διεθνή. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο και θα επιστρέψει οδικώς στο Βέλγιο αφού του απαγορεύτηκε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο.

Ant1news

Νέα περιπέτεια με την υγεία του έχει ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος διαγνώστηκε με πνευμονική εμβολή, για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που είχε λίγο διάστημα αφότου είχε υπογράψει στην βελγική ομάδα το Δεκέμβριο του 2016 και τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 μήνες, ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψε στην ενεργό δράση, αλλά και πάλι στάθηκε άτυχος.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος το βράδυ της Τετάρτης και σήμερα το πρωί πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως ανακοίνωσε η Γκενκ οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο 26χρονος άσος υπέστη πνευμονική εμβολή, ενώ προσθέτει πως του χορηγήθηκε άμεσα φαρμακευτική αγωγή και δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γκενκ, ο Καρέλης πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο για δύο νύχτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει αεροπορικώς στο Βέλγιο, δεδομένου ότι η ομάδα πραγματοποιεί τη μίνι χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία.

Ο διεθνής άσος θα γυρίσει οδικώς στο Βέλγιο, ενώ η ανακοίνωση της Γκενκ αναφέρει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν.