X

Μοιρασιά στη Ριζούπολη

«Πέταξε» δύο βαθμούς ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο.

Ant1news

Ισόπαλοι 1-1 βγήκαν Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος από το γήπεδο της Ριζούπολης, για την 17η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήλεγχαν ο ρυθμό του αγώνα. Ο Μπαρτολίνι στο 28΄ έκανε το 1-0 και ο Τσόσιτς με αυτογκόλ στο 78΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου στο 90+2΄. 

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε φουριόζος το παιχνίδι και μόλις στο 3΄ έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ο Μασούρας τροφοδότησε καταπληκτικά τον Κόρμπο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Τσόσιτς, αλλά  νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν με αξιώσεις να απειλήσουν την εστία του Κότνικ. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 28΄. Ο Γκιοατά εκτέλεσε το φάουλ κι ο Μπαρτολίνι εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Κότνικ και με κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έδειχνε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα αλλά η τύχη… του γύρισε την πλάτη. Ο Μασούρας στο 78΄ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, καταλήγοντας στα δίχτυα για το τελικό 1-1 

Οι συνθέσεις: 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κύργιας, Παπάζογλου, Ναδάλες, Κούρος, Μπαρτολίνι, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (80' Ντεβέσα), Στάθης, Καστιγέχος (84' Σιατραβάνης) 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64' Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64' Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46' Γεσίλ), Ντουρμισάι