X

Ανώμαλη…“προσγείωση” για τον Ατρόμητο

Ο Παναιτωλικός, στο ντεμπούτο του Δέλλα, πέρασε νικηφόρα μέσα από το Περιστέρι.

Ant1news

Με τον Φάρλεϊ Ρόσα να σκοράρει και τον Κυριακίδη να κατεβάζει τα ρολά (έπιασε και πέναλτι), ο Παναιτωλικός -στο ντεμπούτο του Δέλλα- υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη εντός έδρας ήττας του στο πρωτάθλημα (0-1).

Αρκετές ήταν οι χαμένες ευκαιρίες από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, με μεγαλύτερη όλων το πέναλτι του Ουάρντα που απέκρουσε ο Κυριακίδης (55’) αλλά και την εντυπωσιακή επέμβαση του πορτιέρε τωμ Αγρινιωτών στην κεφαλιά του Βασιλακάκη (85’). 

Εξαιρετικό στήσιμο από τον Τραϊανό Δέλλα, με την ομάδα του να είναι προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και να χτυπάει στην κόντρα-επίθεση απ’ όπου ήρθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης! 

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς (66' Ούμπιδες), Ουάρντα, Μάντσον, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης (86' Σάκιτς), Ρισβάνης (88' Καρασαλίδης)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Ροντρίγκεζ, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (88' Χαντάκιας), Ρόσα (90+2' Γιαννιώτης), Ντίαζ (84' Κλέσιο), Μοράρ.