X

Ολυμπιακός: μέσα ο Ιγκόρ, έξω ο Ομάρ

Ο Ιγκόρ Σίλβα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” για το ματς με την Λαμία όπως και ο Φιγκέιρας, μετά τον τραυματισμό του Ομάρ.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Ο νεοαποκτηθείς Ιγκόρ Σίλβα και ο «φευγάτος» Ντιόγκο Φιγκέιρας θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Νορβηγός παραμένει «λαβωμένος» και δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με την Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπως άλλωστε και οι τιμωρημένοι Σισέ-Ταχτσίδης και ο επίσης τραυματίας Οτζίτζα Οφόε. 

Εκτός από την παρθενική αποστολή του Ιγκόρ, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του Όσκαρ Γκαρσία να βγάλει από τη «ναφθαλίνη» τον… παροπλισμένο επί Τάκη Λεμονή, Γιάγκος Βούκοβιτς. 

Αναλυτικά, οι 21 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα:

Χουτεσιώτης, Προτό, Ιγκόρ, Μποτία, Χατζισαφί, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Σεμπά.