X

Ολυμπιακός: Με το “βαρύ πυροβολικό” κόντρα στη Λαμία!

Ο Όσκαρ Γκαρσία ρίχνει στην μάχη τα «πυρηνικά όπλα» των πρωταθλητών.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο ΠΑΟΚ πέρασε «αβρόχοις ποσί» από την Κέρκυρα, η ΑΕΚ ξεπέρασε, έστω και δύσκολα, το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να λυγίσει την αντίσταση της Λαμίας, προκειμένου να επιστρέψει στο ρετιρέ της Σούπερ Λίγκα.

Η 8η σερί νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος θα προσπαθήσει να «παντρέψει» απόψε (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τους τρεις ηγέτες των πρωταθλητών. Ο Κώστας Φορτούνης και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα έχουν πλέον στο πλευρό τους τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Καταλανός τεχνικός προσανατολίζεται σε σχήμα 4-2-3-1, με τον Ιρανό στην κορυφή της επίθεσης, τον Έλληνα μέσο να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή και τον Βέλγο να εφορμά από τα άκρα της «γραμμής κρούσης». Ερωτηματικό αποτελεί ο έτερος μεσοεπιθετικός, καθότι ο Σεμπά διεκδικεί τη θέση από τον Μάριν.

Ο δεύτερος «πονοκέφαλος» του Γκαρσία έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ένγκελς, με τους Νικολάου, Μποτία και Βούκοβιτς να δίνουν μία μίνι «μάχη» για τη δεύτερη θέση. Ο «φευγάτος» Φιγκέιρας θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής και ο Κουτρης στο αριστερό, με τον Προτό να υπερασπίζεται την «ερυθρόλευκη» εστία. Αλλαγή θα έχουμε και στο δίδυμο της μεσαίας γραμμής, καθώς παρτενέρ του Ρομαό θα είναι ο Ζιλέ.