X

Ο Βενγκέρ αποθεώνει την Ελλάδα μέσω…. Μαυροπάνου

Ο Αλσατός τεχνικός εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την χώρα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Ant1news

Ο «ισόβιος» πρωταθλητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, εξέφρασε την εκτίμηση του για τον ελληνικό αθλητισμό, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από την παρουσία του Ντίνου Μαυροπάνου, στις προπονήσεις των «κανονιέρηδων».

«Η Ελλάδα είναι μια φανταστική χώρα στον αθλητισμό. Το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο τους είναι θαυμάσια. Έχουν πραγματική γνώση στα ομαδικά σπορ και παράγουν φανταστικούς παίκτες. Ο Μαυροπάνος μπορεί να γίνει ένας από αυτούς βάσει των όσων έχω δει εάν εξελιχθεί σωστά», δήλωσε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ στη συνέχεια αξιολόγησε τον 20χρονο στόπερ που ετοιμάζεται να κάνει απόψε το ντεμπούτο του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αναμέτρηση των ομάδων U-23.

«Δείχνει να έχει άνεση στην τεχνική του. Επίσης είναι πολύ κινητικός για αμυντικός, διαθέτει σωστό βηματισμό και είναι πολύ δυνατός από κάθε άποψη αμυντικά».