X

Διαιτητής έκανε τάκλιν σε ποδοσφαιριστή και μετά… τον απέβαλε (βίντεο)

Πως δικαιολόγησε ο διαιτητής την, επιεικώς, αψυχολόγητη αντίδρασή του…

Ant1news

Αυτόπτες μιας σπάνιας σκηνής έγιναν όσοι βρέθηκαν στο «Μπουζουάρ»,  προκειμένου να  παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ναντ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν αντεπίθεση, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τόνι Σαπρόν, τζαρτζαρίστηκε με τον παίκτη των «καναρινιών», Ντιέγκο Κάρλος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Η αντίδραση του διαιτητή μόνο ψύχραιμη δεν ήταν. Έκανε…. τάκλιν στον Βραζιλιάνο και τον απέβαλε.

 Μετά το πέρας του αγώνα,  πάντως, και αφού τέθηκε, προσωρινά, εκτός των πινάκων διαιτησίας, ζήτησε συγνώμη από τον Ντιέγκο Κάρλος και μέσω δημόσιας δήλωσης εξήγησε πως:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ναντ με την Παρί Σεν Ζερμέν, χτυπήθηκα από τον Ντιέγκο Κόστα, παίκτη της γηπεδούχου ομάδας. Κατά την πτώση μου ένιωσα ένα δυνατό πόνο, λόγω ενός πρόσφατου τραυματισμού μου. Σε μια άσχημη αντίδραση που είχα, πρόβαλα το πόδι μου κατά του παίκτη. Αυτή η αδέξια κίνηση ήταν ακατάλληλη. Θα ήθελα, ως εκ τούτου, να ζητήσω συγγνώμη από τον Ντιέγκο Κάρλος γι' αυτή την ενέργεια».

Η Ναντ θα καταθέσει έφεση κατά της αποβολής του Κάρλος, ενώ ο Σαπρόν θα κληθεί σε απολογία ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της διαιτησίας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ