X

Έκανε την έκπληξη με Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός!

Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23 Κροάτη. Ανατροπή δεδομένων για τον Καρσελά ...με εντολή Γκαρσία!

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό. Λίγες ώρες μετά την επάνοδο του Μεχντί Καρσελά, οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Στέφανου Καπίνο στο ρόστερ και θα αποτελέσει το buck up του Σίλβιο Προτό.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο τερματοφύλακα (1.95), που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ριέκα και μετακόμισε το 2009 στην Ίντερ. Ο Κροάτης πορτιέρο έμεινε για μία πενταετία στα τμήματα υποδομής των Ιταλών, τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στην Πράτο και στη συνέχεια επαναπατρίστηκε για χάρη της Ίστρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου, ο νεαρός πορτιέρο τόνισε: "Πρώτα από όλα είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!"

Εν τω μεταξύ, έχουμε ανατροπή δεδομένων και για την τύχη του Μεχντί Καρσελά ....με εντολή Γκαρσία.