X

Επιστρέφει στο “σπίτι” του ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι (βίντεο)

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο, η Φέγενορντ ανακοίνωσε την επιστροφή του 34χρονου επιθετικού, μετά τη συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε.

Ant1news

Στην ομάδα της καρδιάς του επιστρέφει ο Ρόμπιν φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός διεθνής άσος θα υπογράψει την ερχόμενη Δευτέρα το νέο του συμβόλαιο στην Φέγενορντ, την οποία “υπηρέτησε” από το 1999-2004 (τα δύο πρώτα χρόνια στα τμήματα υποδομής), πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο και την Άρσεναλ και να ακολουθήσει η περίοδος κατά την οποία μεγαλούργησε στα αγγλικά γήπεδα (μετά τους “κανονιέρηδες” αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Από το καλοκαίρι του 2015, ο 102 φορές διεθνής με τους “οράνιε” 34χρονος επιθετικός ανήκει στο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε, με την οποία ήρθε σε πλήρη συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας του.

Μέσα στην εβδομάδα ο παίκτης “έδωσε τα χέρια” με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, στην οποία επιστρέφει μετά από 14 χρόνια για να κλείσει εκεί - όπως όλα δείχνουν - την σπουδαία καριέρα του.

#RVPISBACK είναι το hashtag που έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της Φέγενορντ και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο με το οποίο τον καλωσορίζει ο ολλανδικός σύλλογος: