X

Δεν… “ίδρωσε” ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης “καθάρισε” και τον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στην Τούμπα.

Ant1news

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, και νίκησε  στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League,. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και πήρε τα νίκη με τα γκολ των Μακ (27'), Κονέ (45'+-αυτογκόλ) και Πρίγιοβιτς (90'+). Να σημειωθεί πως ο Απόλλωνας αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ναδάλες, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 84ο λεπτό.

Από τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ο Απόλλωνας είχε «οχυρωθεί» στα μετόπισθεν για να προφυλάξει την άμυνα του. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε στο 27', όταν ο Τσουκαλάς έκανε λάθος στον άξονα, ο Πρίγιοβιτς έκλεψε την μπάλα κι έκανε την κάθετη πάσα, με τον Μακ να προλαβαίνει την καθυστερημένη έξοδο του Χουάντερσον και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο «δικέφαλος» πέτυχε το 2-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Πέλκας εκτέλεσε  κόρνερ με τον Κονέ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Και στην επανάληψη δεν άλλαξε το αγωνιστικό σκηνικό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να πιέζει την άμυνα του Απόλλωνα και στα … χασομέρια ο Πρίγιοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 .

Ο Απόλλωνας, πάντως, έφθασε κοντά στο γκολ της… τιμής, αλλά το βολέ του Ναδάλες βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη,  

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (87' Σάκχοφ), Κάμπος (77' Λημνιός), Πέλκας (82' Ελ Καντουρί), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (66' Χουάρες), Κοντοές, Τσουκαλάς (74' Μενδρινός), Κονέ, Ναδάλες, Ντεβέσα (81' Αλίβοντιτς), Αλμπάνης.