X

Ιστορική πρόκριση της Λεγανές του Σιόβα κόντρα στην Ρεάλ μέσα στο Bernabeu!

Νέο κάζο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το... χαμένο πρωτάθλημα, οι Μαδριλένοι αποχαιρετούν απρόσμενα και το Κόπα ντελ Ρέι.

Ant1news

Ένα ανεπανάληπτο θρίαμβο, που θα θυμάμαι για πάντα σημείωσε χθες στο βιβλίο της ιστορίας της η Λεγανές με τον Δημήτρη Σιόβα στην ενδεκάδα της, με μια αξέχαστη νίκη (2-1) στο Bernabeu.

Αποτέλεσμα που της επέτρεψε να ακυρώσει την εκτός έδρας νίκη (1-0) της Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρώτη μεταξύ τους προημιτελική αναμέτρηση και να εξασφαλίσει πρόκριση στα ημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου. Μια πρόκριση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μία ήττα, η οποία απεικονίζει την κατάσταση των παικτών και του Ζιντάν, μία σχεδόν ποδοσφαιρική τραγωδία, όπως αναφέρουν σήμερα οι Ισπανοί, που αφήνει τους Μαδριλένους σε μια αγωνιώδη, σχεδόν κρίσιμη κατάσταση να παίζουν όλη την σεζόν στο Champions League. Ο Σιόβας ξεκίνησε την αναμέτρηση, αλλά αντικαταστάθηκε στον 58' από τον Μαντοβάνι.

Έχοντας μάλιστα μπροστά τους την τρομερή Παρί Σ.Ζ. Εράσο (31΄) και Γκάμπριελ (55΄) τα γκολ της Λεγανές, ο Μπενζεμά είχε ισοφαρίσει προσωρινά (47΄) για την Ρεάλ Μαδρίτης.