X

“Πάγωσε” τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα “άλωσε” την έδρα του Πανιωνίου, με το “χρυσό” γκολ του Τζημόπουλου στις καθυστερήσεις.

Ant1news

Με γκολ του Τζημόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα “απέδρασε” με τεράστιο “διπλό” από τη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο, για την 19η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από εννέα αναμετρήσεις (6 ισοπαλίες - 3 ήττες).

Στο πρώτο μέρος οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι. Αρχικά οι γηπεδούχοι στο 34΄, όταν ο Λάμπρου επιχείρησε να βγάλει σέντρα από τα αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Μετά από εννέα λεπτά ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει, με το συρτό σουτ του Γιάκου να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Κότνικ.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την άμυνα του ΠΑΣ. Σαν να μην έφθανε αυτό, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι “πάγωσαν” τη Νέα Σμύρνη. Ο Μανθάτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και πέτυχε το 0-1, που ήταν και τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46΄ Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63΄ Γεσίλ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Μπετρά (59΄ Μανθατης), Γιάκος (73΄ Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (87΄ Σκόνδρας), Κόντε.