X

Κοντά στην “πόρτα της εξόδου” από την Τσέλσι ο Κόντε

Η νέα ντροπιαστική ήττα από την Γουότφορντ με 4-1 έχει κάνει πολύ βαρύ το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό κι αναμένεται η παρέμβαση Αμπράμοβιτς.

Ant1news

Ήττα σοκ για την πρωταθλήτρια Τσέλσι, καθώς μετά την ήττα (0-3) από την Μπόρνμουθ, μπροστά στους φίλους της, χθες έχασε στο Vicarage Road Stadium, με 4-1 από τη Γουότφορντ. Μετά τη νέα αυτή ήττα σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο τεχνικός των «μπλε», Αντόνιο Κόντε.

Η Γουότφορντ διέλυσε την Τσέλσι με 4-1 και το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «μπλε» είναι αβέβαιο. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η απόλυση του Κόντε είναι πολύ πιθανό να συμβεί άμεσα, ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και η διοίκηση είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις», αρκέστηκε να δηλώσει, μετά το ματς, ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος περιμένει πλέον την απόφαση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων επί της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις μετά το Σεπτέμβριο του 1996. Από τότε είχαν μεσολαβήσει 13 παιχνίδια, στα οποία οι «σφήκες» είχαν καταφέρει σε τρεις μόνο περιπτώσεις να κρατήσουν την ισοπαλία.