X

Ο “τυφώνας” Μάντσεστερ Σίτι “ισοπέδωσε” τη Βασιλεία

Οι «Πολίτες» καθάρισαν… την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στη Βασιλεία που πριν περάσουν 25 λεπτά είχε δεχθεί τρία γκολ.

Ant1news

H Μάντσεστερ Σίτι «καθάρισε» την πρόκριση από τον πρώτο κιόλας αγώνα μετά την εντυπωσιακή της νίκη με 4-0 στην Ελβετία επί της Βασιλείας.

Ο επαναληπτικός θα έχει τυπικό χαρακτήρα, καθώς οι «Πολίτες» βρίσκονται ήδη και με τα δυο πόδια… στα προημιτελικά του Champions League.

Η «σεμνή τελετή» είχε τελειώσει πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης, όταν οι «πολίτες» προηγήθηκαν με 3-0, χάρις στα τέρματα των Γκιντογκάν (14΄), Μπερνάρντο Σίλβα (18΄) και Αγουέρο (23΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Γκιντογκάν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο «διπλό» των πρωτοπόρων της Premier League.

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Κίτρινες: Τσάκα, Ντιέ - Φερναντίνιο, Γκιντογκάν

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Ράφαελ Γουίκι): Βάσλικ, Λακρουά, Λανγκ, Φράι, Στόκερ (71΄ Ατζέτι), Σουσι, Ομπερλίν, Ντιέ, Ελιουνούσι (85΄ Μπουα), Ριβέρος, Τσάκα

ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Στέρλινγκ (57΄ Σέιν), Γκιντογκάν, Αγουέρο (86΄ Ντανίλο), Ντε Μπράιν (63΄ Νταβίντ Σίλβα), Ντελφ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερμαντίνιο, Οταμέντι