X

Ο Ντε Χέα “έσωσε την παρτίδα” για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Μουρίνιο απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα της Σεβίλλης και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Ant1news

Λαμπάδα στο μπόι του Νταβίντ ντε Χέα θα πρέπει να ανάψει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας ήταν ο λόγος που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το 0-0 από το “Σάντσεθ Πιθχουάν” στον πρώτο αγώνα των “16” με τη Σεβίλη και, πλέον, έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της 13ης Μαρτίου στο “Ολντ Τράφορντ”.

Η επέμβαση του Ντε Χέα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους στην καρφωτή κεφαλιά του Μουριέλ ήταν αναμφισβήτητα η κορυφαία μέχρι τώρα στο Champions League, ενώ και σε άλλες δύο τρεις περιπτώσεις ο Ισπανός ήταν στη σωστή θέση και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πετύχουν κάποιο γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε από τον Μουρίνιο με προφανή στόχο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και με τον Ντε Χέα ανίκητο πήρε αυτό που επιδίωξε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σεβίλλη: Ρίκο, Λενγκλέ, Μπανέγα (89΄ Πισάρο), Κορέα, Ενζονζί, Χεσούς Νάβας, Σαράμπια, Εσκουδέρο, Μουριέλ (85΄ Ραμίρες), Βάσκες, Μερκάδο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Σάντσες (75΄ Ράσφορντ), Μάτα (80΄ Μαρσιάλ), Λουκάκου, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Ερέρα (21΄ Πογκμπά), Βαλένσια, Μάτιτς, ΜακΤομινέι.