X

ΠΑΟΚ: Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τι έγραψε ο διαιτητής, σύμφωνα με τον "Δικέφαλο του Βορρά". "Μύλος" με τον ...αδήλωτο Γκαρθία. Συνελήφθη ο οπαδός που τον τραυμάτισε.

Ant1news

Το περιεχόμενο των όσων εγράφησαν στο Φύλλο Αγώνα, που συνέταξε αργά χθες το βράδυ ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, έρχεται στην δημοσιότητα σταδιακά και εν πολλοίς ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει στις λεπτομέρειες των συμβάντων την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ στην ένστασή του θα ζητά τουλάχιστον τέλεση του αγώνα με τους Πειραιώτες.

Ο Τρικαλινός ρέφερι, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων γράφει ότι:

Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα για να εξεταστεί από τον γιατρό της αναμέτρησης, και στην συνέχεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να μεταφερθεί σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα μαζί με τον ιατρό του αγώνα για περαιτέρω εξετάσεις, κάτι που δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα. Αναφέρεται ακόμα στην ιατρική γνωμάτευση πως ο Οσκαρ Γκαρθία, φέρει εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος και πως αυτή η αμυχή δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντα του. 

Εν τω μεταξύ, έγγραφο με το οποίο παρουσιάζεται ως ο Χρήστος Κόντης πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήρθε στην δημοσιότητα, βάσει της λίστας των αξιωματούχων που είχαν δικαίωμα εισόδου στο στάδιο της Τούμπας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά» περίπου 75 λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν την επίσημη λίστα των αξιωματούχων, όπου προπονητής παρουσιάζεται ο Χρήστος Κόντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, στην αρχή του Φύλλου Αγώνα που συνέταξε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, αναγράφεται πως ο Χρήστος Κόντης αντικαθίσταται από τον Όσκαρ Γκαρθία, κάτι που τον μετατρέπει αξιωματούχο του αγώνα που έχει άδεια εισόδου.