X

Γκαρσία: όλοι βγήκαμε χαμένοι στην “Τούμπα”

Δεν πρόκειται να με κάνει ευτυχισμένο η όποια τιμωρία του ΠΑΟΚ, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού κι αμέσως μετά ο λογαριασμός του στο Twitter εξαφανίστηκε.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Όσκαρ Γκαρσία μίλησε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα και δήλωσε ότι όλοι (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ελληνικό ποδόσφαιρο) βγαίνουν χαμένοι από τέτοια γεγονότα.

Ο Όσκαρ Γκαρσία, άθελα του, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ενός ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Στην πρώτη του αντίδραση, μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα, ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι όλοι βγαίνουν χαμένοι από τέτοια θλιβερά γεγονότα, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να τον κάνει ευτυχισμένο οποιαδήποτε τιμωρία.

Η ανάρτηση του Γκαρσία στο twitter:

Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο.

Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει.

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα.

Να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσιοποίηση της ανάρτησης του προπονητή του Ολυμπιακού, ο λογαριασμός του στο Twitter , έχει εξαφανιστεί.

Η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στην «Τούμπα»

Στην διάθεση του Αθλητικού εισαγγελέα βρίσκεται η καταγγελία του Ολυμπιακού για όσα έγιναν την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας. Η πειραϊκή ΠΑΕ την απέστειλε, συνοδευόμενη από οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο φαίνεται η στιγμή, κατά την οποία ο Όσκαρ Γκαρθία δέχεται στο πρόσωπο το ρολό της ταμειακής μηχανής.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» στην γραμμή τους κατά την εκδίκαση, θα αναφερθούν εκτενώς στα όσα έγιναν τόσο στον χώρο των αποδυτηρίων, όσο και στα επεισόδια έξω από το γήπεδο, αλλά και για τον γιατρό του αγώνα, ζητώντας για όλα αυτά την τιμωρία των γηπεδούχων.