X

Νέα καταγγελία από Ολυμπιακό για τα επεισόδια στην Τούμπα

Τι ζητά η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα βάσει της αστυνομικής έκθεσης. Αμφισβητεί ο ΠΑΟΚ τον τραυματισμό του Γκαρθία.

Ant1news

Σε δεύτερη καταγγελία για όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, με βάση την έκθεση της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, προέβη η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», σε συνέχεια της χθεσινής καταγγελίας για τα όσα διαδραματίστηκαν εντός κι εκτός Τούμπας, προχώρησαν σε νέα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ζητώντας την δίωξη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, βάσει της αστυνομικής έκθεσης που κάνει λόγο για ρίψεις αντικειμένων και τραυματισμό τριών αστυνομικών.

Την ίδια ώρα, με βίντεο που ανάρτησε και με τίτλο «κανένας τραυματισμός», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμφισβητεί ευθέως τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Σύμφωνα με το video που είδε το "φως" της δημοσιότητας από την θύρα 1 και το κάτω διάζωμα, φαίνεται μέσα από την εικόνα πως το ρολό όταν πέφτει στο μπουφάν του Καταλανού τεχνικού, όχι στο πρόσωπο, έχει ήδη ανοίξει.

Ο ΠΑΟΚ ζητά την τιμωρία των «ερυθρόλευκων» στηρίζοντας την καταγγελία και αξίωσή του στα αποδεικτικά στοιχεία των αξιωματούχων του αγώνα, όπως ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, αλλά και η γνωμάτευση του ιατρού του αγώνα.