X

“Λύγισαν” οι ποδοσφαιριστές των Τζένοα και Κάλιαρι όταν έμαθαν για τον θάνατο του Αστόρι (φωτο)

Συγκλονιστικές στιγμές στο γήπεδο με τους παίκτες να καταρρέουν.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο η είδηση πως ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, βρέθηκε σήμερα νεκρός στο ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα της Φλωρεντίας, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Ο 31χρονος αμυντικός, διεθνής 14 φορές με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, πέθανε στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Ο Αστόρι, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν από δύο εβδομάδες, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Ούντινε.

Το παιχνίδι μεταξύ της Ουντινέζε και της Φιορεντίνα αναβλήθηκε, όπως ήταν λογικό, ωστόσο δεν ήταν το μόνο, καθώς αναβλήθηκε και η αναμέτρηση μεταξύ της Τζένοα και της Κάλιαρι, όπου καταγράφηκαν συγκλονιστικές στιγμές.

Η φωτογραφία του Αστόρι εμφανίστηκε στα μάτριξ του γηπέδου, οπότε και έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του. Το κοινό ξέσπασε σε αυθόρμητα χειροκροτήματα, με την συγκίνηση να είναι τεράστια. Άλλωστε ο Αστόρι ήταν επί έξι σεζόν ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι.

 

Την ίδια ώρα το σοκ των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων ήταν τεράστιο αφού έμαθαν την τραγική είδηση την ώρα που έκαναν ζέσταμα, λίγο πριν την αναμέτρηση.

Η συγκίνησή τους ήταν τέτοια που κάποιοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ στην εξέδρα επικρατούσε η απόλυτη παγωμάρα. 

Εν τω μεταξύ, η οργανωτική επιτροπή της Serie A αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της 27ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα.