X

Με πατερίτσες βγήκε από το νοσοκομείο ο Νεϊμάρ (βίντεο)

Πήρε εξιτήριο και πάει για αποθεραπεία ο «χρυσός» παίκτης της Παρί σεν Ζερμέ. Οι εκτιμήσεις για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ.

Ant1news

Ο Νεϊμάρ χειρουργήθηκε επιτυχώς χθες και σήμερα, κιόλας, πήρε εξιτήριο από τηνν κλινική στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε στο χειρουργείο, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν δυνατό ν' αντιμετωπιστεί διαφορετικά ο τραυματισμός του στο ματς της περασμένης Κυριακής με τη Μαρσέιγ, στο οποίο υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του.

Ο Νεϊμάρ χειρουργήθηκε από τον γιατρό της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγο Λασμάρ στην ιδιωτική κλινική «Mater Dei». Ο Λασμάρ έβαλε μία βίδα στο πέμπτο μετατάρσιο και δήλωσε πως η επέμβαση «πήγε τέλεια», όπως άλλωστε ανακοινώθηκε και επισήμως από την Παρί.

Ο Λασμάρ είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «σελεσάο» και έναν από τους πλέον φημισμένους, παγκοσμίως, ορθοπεδικούς.

Αν και ο τραυματισμός θα κρατήσει τον Νεϊμάρ εκτός γηπέδων για πάνω από τρεις μήνες, οι γιατροί αισιοδοξούν ότι θα επιστρέψει εγκαίρως ώστε να προλάβει το Μουντιάλ του Ιουνίου στη Ρωσία.

Ο πρώτος αγώνας της Βραζιλίας είναι έναντι στην Ελβετία, στις 17 Ιουνίου και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα και τη Σερβία.