X

Βασιλειάδης στον ΑΝΤ1: έρχεται το Grexit αν δεν σοβαρευτούν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου

Προειδοποίηση για αυστηρά μέτρα. Τι ζήτησε απο τις ομάδες. "Βαριά" δίωξη κατά Σαββίδη και ΠΑΟΚ. "Μπαλάκι" οι ευθύνες για τα έκτροπα στην Τούμπα.

Ant1news

 

«Αν δεν υπάρξουν δεσμεύσεις από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου   

Ο. κ. Βασιλειάδης, που χαρακτήρισε «σάπιο» το σύστημα δομής της ΕΠΟ ζήτησε: Αλλαγή του Πειθαρχικού Κώδικα και του καθεστώτος αδειοδότησης των ομάδων, όπου θα υπάρχει η πρόβλεψη ότι ομάδα υπότροπη για επεισόδια θα υποβιβάζεται. Επίσης ότι «από την πόρτα του γηπέδου και μέσα υπεύθυνες θα είναι οι ΠΑΕ». .   

«Πρώτη φορά η απειλή για Grexit προέρχεται από συμπεριφορές ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Εάν δεν σοβαρευθούν οι φορείς του ποδοσφαίρου είμαστε πολύ κοντά στο Grexit» τόνισε ο υφυπουργός επισημαίνοντας πως «Δεν μάσησε τα λόγια της η ΦΙΦΑ. Έως εδώ, δεν πάει άλλο». 

Απέφυγε, πάντως, να κρίνει τη συγνώμη Σαββίδη σημειώνοντας ότι «θα την κρίνουν οι δικαστές». Αρνήθηκε, τέλος, ότι η κυβέρνηση έχει επιλεκτική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη σημειώνοντας πως «Δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ  όταν ο κ. Σαββίδης πήρε την ελληνική Ιθαγένεια και όταν αγόραζε τον ΠΑΟΚ και την ΣΕΚΑΠ».