X

Με “πρωτάρηδες” οι κλήσεις Σκίμπε για την Εθνική

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που θα φορέσουν την γαλανόλευκη με το εθνόσημο. Όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν για τους αγώνες με Ελβετία και Αίγυπτο.

Ant1news

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, που αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσε απόψε (15/3) ο Μίχαελ Σκίμπε, για τους φιλικούς αγώνες με την Ελβετία (23/3) και την Αίγυπτο (27/3).

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βρίσκονται και «πρωτάρηδες», όπως οι Κουλούρης και Λημνιός, αλλά και πρόσωπα που επιστρέφουν μετά από καιρό όπως οι Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης και Καρέλης επιστρέφουν στις κλήσεις.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00.

Την αποστολή αποτελούν οι: Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης