X

Ισοπαλία… μισός τίτλος για τον Άρη στην Πάτρα

“Λύτρωση” στο 88ο λεπτό για τους Θεσσαλονικείς κόντρα στην Παναχαϊκή…

Ant1news

Ο Άρης πήρε την μπουκιά από το στόμα της Παναχαϊκής!

Οι Θεσσαλονικείς πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο 88’ μάσα στην «φλεγόμενη» Αγυιά από περίπου 8.000 φίλους των “κοκκινόμαυρων”.

Αποτέλεσμα που έφερε τους “κίτρινους” ξανά στην κορυφή με 54 βαθμούς (όσους και ο ΟΦΗ), ενώ οι Πατρινοί έμειναν στους 47 και στο -7 από την προνομιούχο δυάδα που δίνει άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Λίγες φάσεις, πολλά λάθη και φάουλ είχε το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι, πάντως, προηγήθηκαν στο 43'. Ο Φωτάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε  αλλά ο Ελευθεριάδης πήρε το... ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο η αναμέτρηση απέκτησε καλύτερο ρυθμό. Ο Άρης απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις με τους Πλατέλλα-Διαμαντόπουλο, οι Πατρινοί “απάντησαν” με τον Μωραΐτη και στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έγινε… ροντέο

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τα ρέστα τους για την ισοπαλία και στο 88' βρήκαν στόχο. Ο Ντούνης εκτέλεσε φαουλ – ένα από τα πολλά που κέρδισαν οι Θεσσαλονικείς- , ο Βρονταράς έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας και... 1-1!

 

Μετα το γολ άρχισαν τα… όργανα.  Ντάσιος και Μπαστακός αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις λόγω αψιμαχίας, κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Βαλεριάνος για σκληρό μαρκάρισμα στον Στεργίδη, ο διαιτητής Λάμπρου έδειξε 6λεπτη καθυστέρηση, ωστόσο δεν κράτησε επιπλέον χρόνο και σφύριξε τη λήξη σχεδόν απευθείας..

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος (67’ Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (61’ Γκίνο), Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος (79’ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου (83’ Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (75’ Πασάς)