X

Ταξίδι Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τους ξένους επενδυτές με αντικείμενο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το ΟΑΚΑ. Η επιστολή στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι ξένοι συμπαίκτες του απέστειλαν επιστολή στον Γιάννη Αλαφούζο, επισημοποιώντας το ενδιαφέρον τους για την είσοδο τους στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει πρώτα συμφωνία με την κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 99 χρόνια. Σε αυτήν την επιστολή κάνουν λόγο για ανάληψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ, εκτός από τα χρέη που θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, ζητούν μέχρι τις 31 Ιουλίου να μην υπάρξει πώληση κανενός περιουσιακού στοιχείου της ΠΑΕ αλλά και να μη γίνει καμία συζήτηση με άλλον υποψήφιο επενδυτή. 

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μεταβεί στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με τους επενδυτές για το project του Athens Alive στο ΟΑΚΑ αλλά και για την ΠΑΕ που βρίσκεται σε οριακό σημείο με τα χρέη να την πνίγουν και με την ομάδα να κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό! 

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των ξένων εταιρειών για τις επαφές που έχει κάνει στην Ελλάδα ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το ΟΑΚΑ και την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.