X

“Μαγική ντρίμπλα” η υποψηφιότητα του Ροναλντίνιο στις εκλογές της Βραζιλίας

Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος ο βετεράνος ποδοσφαιριστής… παρέα με τον αδερφό του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Ant1news

Ο πάλαι ποτέ κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Βραζιλιάνος Ροναλντίνιο, στρέφει το ενδιαφέρον του στην πολιτική και εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές στην πατρίδα του, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Telegraph.

Ο πρώην άσος της Εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος φόρεσε - μεταξύ άλλων - τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν, αναμένεται να είναι υποψήφιος με το κεντροδεξιό Δημοκρατικό Κόμμα (PRB). «Η φανέλα με το Νο 10 του PRB θα του ταιριάζει γάντι», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κάρλος Γκόμες.

Παρέα με τον Ροναλντίνιο, υποψηφιότητα με το δημοκρατικό κόμμα θα βάλει και ο αδερφός του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, ο οποίος δήλωσε «Είμαστε Βραζιλιάνοι, ζούμε στην Βραζιλία και ανησυχούμε για την πατρίδα μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας».

 

Ποδοσφαιρικό χρώμα στις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου θα προσθέσει και η υποψηφιότητα ακόμα ενός πρώην διεθνούς άσου, του Ρομάριο, ο οποίος θα διεκδικήσει το αξίωμα του Κυβερνήτη του Ρίο ντε Τζανέιρο.