X

Ιστορικός διασυρμός για την Αργεντινή από την Ισπανία

Οι Ίβηρες «φιλοδώρησαν» με μια μεγαλοπρεπή εξάρα την Αργεντινή, που προβλημάτισε με την απόδοση της κι ανάγκασε τον Μέσι να αποχωρήσει από τις εξέδρες.

Ant1news

Φιλικό διασυρμό με σκορ 6-1 γνώρισε η Αργεντινή, που αγωνίστηκε χωρίς τον αρχηγό της Λιονέλ Μέσι, από την Ισπανία στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης.

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι, που είναι τραυματίας, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την Albicileste, ένα από τα φαβορί του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Ισπανία, από την μεριά της, με πρωταγωνιστή τον Ισκο που σημείωσε χατ τρικ (27’, 52’, 74’), έφτασε, το 18ο συνεχές θετικό αποτέλεσμα. Ο Ντιέγκο Κόστα που άνοιξε το σκορ (12΄), ο Τιάγκο (55΄) και ο Άσπας (73΄) διαμόρφωσαν επίσης τις συνθήκες θριάμβου ενάντια σε μια κυριολεκτικά καταρρέουσα Αργεντινή, που είχε σκόρερ τον Οταμέντι (39΄).

Η τελευταία φορά που η Αργεντινή δέχθηκε έξι γκολ ήταν το 2009, σε προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο από την Βολιβία, αλλά σε εκείνη την περίπτωση είχε χρησιμεύσει σαν άλλοθι το υψόμετρο της Λα ΠαΖ.

Εξαφανισμένος ο Ιγκουαίν, ουσιαστικά απούσα από το γήπεδο η Αργεντινή, με ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα. Μία εικόνα που ανάγκασε τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τις εξέδρες αμέσως μετά το έκτο γκολ της Ισπανίας.