X

Ιβάν Σαββίδης: περιμένω πότε θα με κοιτάξουν στα μάτια αυτοί που δήθεν απείλησα

Η πρώτη αντίδραση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, μετά την τιμωρία του ίδιου και της ΠΑΕ.

Ant1news

Η τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών και της διεξαγωγής αγώνων στην Τούμπα χωρίς φιλάθλους, αλλά κυρίως ο δικός του πολυετής αποκλεισμός από την παρουσία του σε γήπεδα, δεν έμειναν ασχολίαστα από τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, διαψεύδοντας κάθε φήμη και πληροφορία για σκέψεις του περί αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ, τόνισε σε συνεργάτες του ότι θα περιμένει την απόφαση της έφεσης που θα ασκήσει η ομάδα, τονίζοντας όμως ότι θα περιμένει την στιγμή που θα κοιταχθεί στα μάτια με όσους υποστήριξαν ότι τους απείλησε την ημέρα που μπήκε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Όπως μεταφέρουν συνεργάτες του, ο Ιβάν Σαββίδης είπε, «κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου».

Η εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο στην μέση, όχι μόνο στοίχισε ακριβά στην ομάδα και στον ίδιο, αλλά έχει φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα βήμα πιό κοντά στο Grexit, μετά τις αυστηρές αποφάσεις και συστάσεις της FIFA.