X

Zιντάν: το δικό μου γκολ ήταν καλύτερο από του Ρονάλντο

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου άσου, αλλά ξεκαθάρισε πως το γκολ που πέτυχε στον τελικό του 2002 ήταν καλύτερο.

Ant1news

Το υπέροχο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι, στον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Γιουβέντους (0-3), έκανε τον γύρο του κόσμου και ολόκληρος ο πλανήτης υποκλίθηκε στην ποδοσφαιρική ευφυία του Πορτογάλου άσου της “βασίλισσας”.

Ακόμη και οι φίλοι της Γιουβέντους σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον Ρονάλντο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν μία στιγμή που δεν έχει ξαναζήσει μέχρι σήμερα στην καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα φανταστικό βράδυ. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους της Γιουβέντους, που σηκώθηκαν όρθιοι για να με χειροκροτήσουν. Στην καριέρα μου δεν είχε συμβεί ποτέ πριν. Ήταν υπέροχο να ακούσω αυτά τα χειροκροτήματα», δήλωσε.

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους σχολίασε πως Μέσι και Ρονάλντο μπορούν να συγκριθούν με τον Μαραντόνα και τον Πελέ. «Αν ήταν η κορυφαία του εμφάνιση; Όχι, νομίζω ότι ήταν ο συνηθισμένος Ρονάλντο. Ο Μέσι και αυτός μπορούν να συγκριθούν με τον Μαραντόνα και τον Πελέ για τα όσα έχουν κάνει στη διάρκεια της καριέρας τους», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

 

Μόλις ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το εντυπωσιακό δεύτερο γκολ του, ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και στη συνέχεια το σχολίασε με χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του, γυρνώντας προς τον πάγκο του.

Ο διάσημος Γάλλος προπονητής, σημείωσε και είδε όμορφα γκολ, όμως αυτή την φορά υποκλίθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι απλά ένας διαφορετικός παίκτης», είπε. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε ποιο γκολ ήταν καλύτερο ανάμεσα σε αυτό του Ρονάλντο και σε εκείνο που είχε πετύχει ο ίδιος στον τελικό του 2002, η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Σίγουρα το δικό μου», είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Θυμηθείτε τα δύο γκολ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: