X

Χαμός στο Άνφιλντ: Οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Σίτι! (βίντεο)

Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή της αποστολής της Μάνστεστερ Σίτι από τον κόσμο της Λίβερπουλ.

Ant1news

Χαμός επικράτησε πριν τον αγώνα στο Άνφιλντ καθώς οπαδοί της Λίβερπουλ υποδέχτηκαν με… άγριες διαθέσεις το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες της Μάνστεστερ Σίτι.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν στο πούλμαν, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες και καπνογόνα, προκαλώντας του εκτεταμένες ζημιές.

Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανένα μέλος της ομάδας, ωστόσο, μερικά τζάμια του πούλμαν ράγισαν με αποτέλεσμα η ομάδα της Σίτι να αποχωρήσει από το γήπεδο με άλλο πούλμαν μετά το τέλος του αγώνα.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ έσπευσε άμεσα να καταδικάσει τις ενέργειες μερίδας των οπαδών της, ενώ ακόμα και ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε συγνώμη λίγο πριν τη σέντρα του πρώτου προημιτελικού του Champions League.

 

«O σύλλογος καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις σκηνές που προηγήθηκαν του αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την άφιξή της στο Ανφιλντ. Απολογούμαστε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, τους παίκτες του, το προσωπικό και τους αξιωματούχους για το περιστατικό.

Η συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων ήταν εντελώς απαράδεκτη και ο σύλλογος θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για να εντοπίσει τους υπεύθυνους. Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να εξακριβώσουμε τα γεγονότα και να προσφέρουμε στην Μάντσεστερ Σίτι, οποιαδήποτε στήριξη είναι αναγκαία», ήταν η σχετική ανακοίνωση της Λίβερπουλ.