X

Με πέναλτι στην εκπνοή γλίτωσε το κάζο η Ρεάλ Μαδρίτης

Ηρωική εμφάνιση από τη Γιουβέντους που πίστεψε στο θαύμα και είχε ισοφαρίσει το 0-3 του πρώτου αγώνα. Αποβλήθηκε ο Μπουφόν.

Ant1news

Πράγματα και θαύματα έγιναν στο επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Γιουβέντους στη Μαδρίτη.

Με δύο γκολ του Μάντζουκιτς (2΄, 37΄) και ένα από τον Ματουιντί (61΄), οι Ιταλοί ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα (0-3) και έδειχναν ικανοί να διεκδικήσουν την ολική ανατροπή και την πρόκριση στου “4” του Champions League.

Ενώ όμως όλα έδειχναν ότι το ματς θα κρινόταν στην παράταση, ο Λούκας Βάσκεθ κέρδισε πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε από την άσπρη βούλα, χαρίζοντας την πρόκριση στους Μαδριλένους.

Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν μετά τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαγέχο, Βαράν, Ρονάλντο, Μόντριτς (75΄ Κόβατσιτς), Κρόος, Μπέιλ (46΄ Μάρκο Ασένσιο), Μαρσέλο, Κασεμίρο (46΄ Λούκας Βάθκεθ), Ίσκο.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντε Σίλιο (17΄ Λιχτστάινερ), Κιελίνι, Μπενατιά, Πιάνιτς, Κεντίρα, Άλεξ Σάντρο, Κόστα, Ματουΐντί, Ιγκουαΐν (90΄+ Σέζνι), Μάντζουκιτς