X

Συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

«Καμιά ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», φώναξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν εκεί.

Ant1news

Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν σήμερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για τις αδικίες που έχει υποστεί η ομάδα τους τον τελευταίο καιρό, όπως υποστηρίζουν.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι φίλοι του «Δικεφάλου» φώναξαν συνθήματα ζητώντας τη δικαίωση του συλλόγου, ενώ αποθέωσαν τον Ιβάν Σαββίδη φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Κεντρικό σύνθημα του συλλαλητηρίου ήταν το «Καμιά ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη».

Στη συγκέντρωση εμφανίστηκε και αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από τους Πέλκα, Μαλεζά και Μαουρίσιο, τους οποίους υποδέχτηκαν φωνάζωντας, «νάτοι, νάτοι, οι πρωταθλητές».

Ο αρχηγός Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στον κόσμο τονίζοντας ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους. "Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο με αυτά που κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι είστε εδώ μαζί μας. Κ θα πρέπει εμείς να είμαστε πιο δυνατοί να το δείξουμε στον εγωιστικό χώρο. Επειδή δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μέχρι το τέλος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό", τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Ακόμη υπήρξαν ομιλίες από παράγοντες και παλαίμαχους παίκτες του Δικεφάλου μέσα σε αποθέωση.