X

Ολυμπιακός: νέο ξεκίνημα υπό το βλέμμα του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κέρκυρα στο Φάληρο υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς. Το δεύτερο ματς του Κόντη και το πρώτο με κόσμο μετά από δυόμιση μήνες.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η εποχή «Πέδρο Μαρτίνς» μπορεί να ξεκινήσει στο τέλος της σεζόν, όμως ο νέος «καπετάνιος» του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά εκ του σύνεγγυς τη νέα του ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κέρκυρα (19:30) στο τελευταίο ματς της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και αναζητούν μία νίκη πολλαπλών διαστάσεων.

Αφενός για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους που θα βρεθεί μετά από 2,5 μήνες και πάλι στο Καραϊσκάκη και αφετέρου για να «συστηθούν» στο νέο τους προπονητή. Όχι φυσικά στον Χρήστο Κόντη, που αναλαμβάνει για δεύτερη φορά το «πηδάλιο» έπειτα από το «διπλό» στη Λάρισα, αλλά στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα βρίσκεται σε σουίτα του φαληρικού γηπέδου.

Άλλωστε, με τις «ευλογίες» του Πορτογάλου, ο Κόντης άφησε εκτός αποστολής τους Μποτία και Ζιλέ, στέλνοντας ξεκάθαρα «μηνύματα» για την επόμενη ημέρα στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Προτό αναμένεται να υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, με τους Ομάρ, Ένγκελς, Νικολάου και Κούτρη να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Ο Μάρτινς θα είναι ο παρτενέρ του Ρομαό στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μάριν θα αναλάβει τη «μπαγκέτα» του οργανωτή. Θέση στα άκρα της «γραμμής κρούσης» θα πάρουν οι Μιραλάς και Πάρντο, πλαισιώνοντας τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στο «οπλοστάσιο» του Ολυμπιακού θα βρίσκονται ακόμη οι Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς και οι νεαροί Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Βέργος.