X

Κύπελλο: με γκολ στο 95' πάει τελικό η ΑΕΚ

Ο Λάζαρος "ανέστησε" την Ένωση λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα με την ΑΕΛ

Ant1news

Ψυχρολουσία στο "φινάλε" για την Λάρισα, καθώς με ένα γκολ στο 95' της αναμέτρησης ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος "ανέστησε" την Ένωση, δίνοντας της το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ...

Σαν να μην έγινε το πρώτο ημίχρονο. Το 3-5-2 δεν βγήκε στους κιτρινόμαυρους που είχαν ανούσια κατοχή της μπάλας και μόλις δύο καλές φάσεις με τον Μπακασέτα. Η άμυνα των βυσσινί ήταν για σεμινάριο, ωστόσο επιθετικά δεν άγχωσε καθόλου τους γηπεδούχους.

Αφού ο Μπάρκας κράτησε όρθια την ΑΕΚ στο 48’ και στο 57’ ξεκίνησε σταδιακά ο…. βομβαρδισμός της περιοχής της Λάρισας. Οι παίκτες του Αντωνίου έφτασαν να είναι αγκαλιά με την πρόκριση όμως δεν υπολόγισαν στον Λάζαρο, που με τρομερό γυριστό στο 90+4’ «λύτρωσε» την ΑΕΚ και την έστειλε στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά, όπου θα βρει απέναντί της όπως και πέρσι τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο (73' Γιακουμάκης), Σιμόες, Κονέ (64' Μασούντ), Χουλτ, Μπακασέτας (52' Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια, Αραούχο.

Λάρισα (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Γκόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν (77' Ναζλίδης), Αγκάνοβιτς (79' Ρέντζας), Ντέλετιτς (83' Περόνε).