X

Πανηγυρική σωτηρία του Απόλλωνα Σμύρνης με νίκη επί του Ολυμπιακού

Απογοητευτικοί οι “ερυθρόλευκοι”, που είδαν τις ελπίδες τους για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League να εξανεμίζονται.

Ant1news

Στη Super League θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος πέτυχε τη σπουδαιότερη φετινή του νίκη στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Με γκολ του Αλμπάνη στο 1ο λεπτό, η “ελαφρά ταξιαρχία” επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη και, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Απογοητευτικοί οι “ερυθρόλευκοι”, που έχασαν πλέον επαφή με τον δεύτερο ΠΑΟΚ και φαντάζει πολύ δύσκολο να κερδίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας (73΄ Μπαρτολίνι), Ζησόπουλος, Στάθης, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χουάρες (68΄ Μενδρινός), Κονέ (23΄ Σιατραβάνης), Αλμπάνης, Ελμπάζ.

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενχελς, Νικολάου, Κούτρης (14΄ Χατζισαφί), Ρομαό (59΄ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Μάριν, Φορτούνης, Μιραλάς (59΄ Βρουσάι), Ανσαριφάρντ.