X

Ο Χιμένεθ πήγε στον πρωταθλητή της ζωής Ανδρέα!

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον μικρό Ανδρέα που δίνει τη δική του μάχη...

Ant1news

Η ΑΕΚ έδωσε και κέρδισε τη μάχη της για τον τίτλο του πρωταθλήματος, ωστόσο άλλες μάχες έχουν μεγαλύτερη αξία... Και ο Μανόλο Χιμένεθ, το ξέρει και το αναγνωρίζει.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αφιερώσει σχεδόν όλες τις νίκες της ΑΕΚ στα ντέρμπι σε έναν πρωταθλητή της ζωής. Τον μικρό Ανδρέα, ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Χιμένεθ έβαλε τον Ανδρέα στα αποδυτήρια της Ένωσης και είπε στους ποδοσφαιριστές ότι ο μαχητής ο μεγάλος είναι αυτός.

«Ανδρέα γερά, πρωτάθλημα ξανά», είχαν φωνάξει οι παίκτες της ΑΕΚ για τον μικρό τους φίλο.

 

Έκτοτε ο μικρός αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους στην ΑΕΚ. Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου, ο Ισπανός πήγε... σφαίρα στο νοσοκομείο.

 

Οι στιγμές στον θάλαμο στο νοσοκομείο Παίδων ήταν συγκινητικές, ο μικρός Ανδρέας μόλις είδε απέναντι τον Μανόλο Χιμένεθ «έλαμψε» από την χαρά του όπως χθες το βράδυ, όταν μαζί με την οικογένεια του συμμετείχε και αυτός από την τηλεόραση στο πάρτι τίτλου που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ.

«Όλη η ομάδα, όλη η ΑΕΚ είναι μαζί σου, γιατί είσαι πρότυπο για όλους μας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ στον μικρό Ανδρέα, με τον πατέρα του να ευχαριστεί τόσο τον προπονητή όσο και ολόκληρη την ΑΕΚ για την τεράστια χαρά