X

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη έβαλαν τέλος στην αποχή τους…

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Κατά την διάρκεια της Τρίτης που η ομάδα είχε ρεπό, υπήρξαν επαφές των αρχηγών με την διοίκηση για τα χρήματα που τους οφείλονται και όπως όλα δείχνουν η δεύτερη αποχή από τις προπονήσεις (είχε προηγηθεί η πρώτη το Πάσχα) ολοκληρώνεται.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού φαίνεται να δίνουν μία τελευταία ευκαιρία στη διοίκηση ενόψει και της επικείμενης άφιξης του Ταϊλανδού επιχειρηματία π0υ θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά της ΠΑΕ.

Η επίσημη ενημέρωση της ‘’πράσινης’’ ΠΑΕ ανέφερε ότι "οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται".