X

Να “κλειδώσει” την 3η θέση θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς η επόμενη σεζόν εξαρτάται από το σημερινό ματς στο Φάληρο.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι φίλοι των «κόκκινων» μπορεί να αδημονούν για να τελειώσει το «μαρτύριο» της φετινής σεζόν, όμως για να μπουν σωστά τα «θεμέλια» του νέου Ολυμπιακού, θα πρέπει να γίνει ο «κηδεμόνας» της 3ης θέσης της Σούπερ Λίγκα, η οποία είναι ακόμη «ορφανή». To «τρίτο» σκαλί του ελληνικού πρωταθλήματος μεταφράζεται στο καλύτερο  «εισιτήριο» του Europa League, διότι ο κάτοχος του θα ριχτεί στις ευρωπαϊκές «αρένες» στις αρχές Αυγούστου. Τουτέστιν μεθερμηνευόμενων, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στα τέλη και όχι στις αρχές Ιουνίου. 

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Χρήστου Κόντη «καίγεται» για τη νίκη σήμερα (19:00) απέναντι στον αδιάφορο Παναιτωλικό, προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει περισσότερο χρόνο για να «χτίσει» τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Ο Πορτογάλος θα βρίσκεται το απόγευμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό των πειραιωτών. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ομάρ, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ανσαφιράρντ, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βέργος, Βρουσάι και ο ξεχασμένος Σίλβα.