X

Τέλος ο Μιραλάς από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν για τους "Πειραιώτες" αποτελεί και ο Μποτία.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό αποτελεί το “κύκνειο άσμα” της δεύτερης θητείας του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος ενημερώθηκε σήμερα από τη διοίκηση ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από την Έβερτον.

Οι υψηλές απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου σε συνδυασμό με την αδυναμία των “ερυθρολεύκων” να εξασφαλίσουν μία εκ των δύο θέσεων, που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League, προκάλεσαν το “διαζύγιο”.

Ο Βέλγος ήρθε …μετά βαΐων και κλάδων τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Παρότι επιθυμεί σφόδρα να παραμείνει στον Πειραιά, η επιστροφή του στην Αγγλία είναι αναπόφευκτη.

Ο Κέβιν ήρθε σαν κύριος και φεύγει σαν κύριος. Αγαπάει τον Ολυμπιακό και ποιος ξέρει... ίσως οι δύο πλευρές ανανεώσουν το ραντεβού τους εν ευθέτω χρόνω.

Παρελθόν και ο Μποτία

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν ήταν η μόνη σημερινή αποχώρηση, καθώς από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασε και ο Αλμπέρτο Μποτία, υπογράφοντας τη λύση του συμβολαίου του. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έριξε «άγκυρα» στον Πειραιά το 2014 και ενέγραψε 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο στο βιογραφικό του.